Monteren på galleriet har blitt oppgradert

12. nov 2013 - 10. nov 2015, 12:44

ferdig monter november

Monteren på galleriet har blitt oppgradert og fylt med nye gjenstander inspirert av tidligere tiders utstillinger.

Gjennom snart 100 år har publikum kunnet se alt fra hvalfostre på glass til ulike produkter av hval på galleriet i Hvalfangstmuseets eldste del. Nå har monteren blitt oppgradert og fylt med nye gjenstander inspirert av tidligere tiders utstillinger. Med tiden vil det også bli montert opp kopier av øreben og hvaltenner på monteren som publikum kan berøre, slik at utstillingen kan oppleves via flere sanser. Det vil også bli laget en brosjyre med mer utfyllende informasjon, historikk og opplysninger om gjenstandene, utstillingen og den eldste delen av museet for øvrig.

Forrige artikkelBli med på Vestfoldtokt med hvalbåten Neste artikkelKirken i Grytviken 100 år