Kvorning Design utformer ny utstilling

27. nov 2018 - 31. mar 2019

Kvorning Design utformer ny utstilling

Vi kan med glede fortelle at designfirmaet Kvorning Design & Kommunikation i København har vunnet den internasjonale konkurransen om produksjon av ny utstilling i Hvalfangstmuseet. De vil levere en totalentreprise på utstillingskonseptet med arbeidstittelen «Det første oljeeventyret».
Historiene vil bli fortalt gjennom ulike medier, lys, projeksjoner og med utstrakt bruk av museets rikholdige samlinger av gjenstander, foto og film.

Avdelingsdirektør Dag Ingemar Børresen ved Hvalfangstmuseet begrunner Kvornings vinnerkonsept slik:
”Kvorning ble valgt som produsent på grunnlag av selskapets brede erfaring fra utstillingsproduksjoner. Erfaring, kompetanse og forståelse for museets behov, i tillegg til en tiltalende konseptskisse var viktige kriterier som ble innfridd i anbudskonkurransen. Hvalfangstmuseet ser fram til å samarbeide med Kvorning om en ny og spennende utstilling.”

Illustrasjon: Kvorning Design & Kommunikation

Forrige artikkelAktiviteter for barn i høstferien Neste artikkelBesøk til County Mayo, Irland