Hvalfangstmuseet bygges om

26. apr - 31. des 2017
Hvalfangstmuseets fotoarkiv

Hvalfangstmuseet ombygges og fornyes. Museets hundreårsjubileum i 2017 vil bli markert gjennom sommeren, og informasjon om dette vil bli annonsert her på websidene. Museets hvalbåt «Southern Actor» vil som vanlig være åpen for publikum sommeren 2017. For oppdatert informasjon om byggeprosessen og fornying, følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram. Museets zoologisk avdeling er åpen med reduserte inngangspriser i byggeperioden. Museet kan stenges på kort varsel og informasjon om dette legges ut på websidene fortløpende. Vi ser fram til å ønske publikum velkommen til et fornyet museum i nær fremtid.

Forrige artikkelHvalfangstmuseet i NRKs Påskenøtter Neste artikkelCD lansering lørdag 7. oktober