Aktiviteter for barn i høstferien

13. sep - 07. okt 2018, 13.00

HVALSKJELETTER I SKAPET?

1. til 7. oktober kl. 13.00

På Hvalfangstmuseet har vi en fantastisk samling av skjeletter i kjelleren! Tenk at noen av akkurat disse store dyra har svømt rundt ute i fjorden, ikke langt fra oss!
Under hvalfangsttiden endte veldig mange hvaler opp som olje. Men hvor ble det av alle skjelettene? Og hva skjer i dag, når en hval dør sin naturlige død?
Havet er stort og mystisk og hvalene har alltid pirret menneskenes nysgjerrighet og fantasi. Hvordan er det å være inne i en stor hval?

På Hvalfangstmuseet kan du få høre mer om dette i høstferien. I tillegg kan du få lage ditt eget hvalskjelett av papp. Eller hva med å lage langfingerkreps av tovet ull?

Aktivitetene er inkludert i billettprisen til museet.

Stikk: J. J. Grandville, Hvalfangstmuseets samling
Med forbehold om endringer.

Forrige artikkelBesøk av den amerikanske ambassadøren i Norge, Kenneth Braithwaite